fbpx

Personal Branding

Als ondernemer met je bedrijf in beeld

Branding fotoshoot

Kom jij goede en professionele foto’s tekort voor je bedrijf? Ben je oude foto’s aan het hergebruiken bij gebrek aan een goede beeldbank? Weet je niet waar je mooie foto’s kunt maken? Heb je hulp nodig bij het stylen van je foto’s zodat deze perfect aansluiten bij je huisstijl? Gebruik je regelmatig nieuwe foto’s bij blogs of voor social media? Of vind je het gewoon leuk om fantastische foto’s van jezelf te hebben?

Dan is deze branding of lifestyle fotoshoot echt iets voor jou!

Waarom een professionele fotoshoot?

Een nieuwe profielfoto, begeleidende afbeeldingen bij een e-book of brochure, afwisseling op social media of een geweldige eerste indruk op je website. Persoonlijke foto’s en jij op je best! Je toekomstige klant of werkgever ziet direct wie je bent. Maak een verpletterende eerste indruk op je social media kanalen of gewoon leuk voor thuis aan de muur! 

Na het boeken van de gewenste datum en tijd ontvang je per mail een styling guide met tips van onze styliste. Zo kun je je voorbereiden en helpt het je kiezen bij je twee (zelf meegenomen) kledingsets.

Bij aankomst op de fotoshoot locatie ga je als eerste langs de visagist voor haar en make-up. Tijdens een kopje koffie bespreek je samen met de stylist de shotlist en welke accessoires je daarbij wilt gebruiken. Tijdens de één uur durende fotoshoot zorgt de fotograaf ervoor dat je volledig op je gemak bent en dat er ruimschoots foto’s worden gemaakt om later uit te kiezen. Je kunt één keer van complete kledingset wisselen.

Na 14 dagen ontvang je jouw online fotogalerij waaruit je 20 foto’s mag kiezen. Overige foto’s zijn bij te bestellen. De gekozen foto’s kun je daarna in hoge resolutie downloaden.

Fotocredits NOESJmoments

Photography is the story i fail to put into words

Wat zit er in het pakket?

De investering van een Personal Branding Shoot bedraagt € 999,- euro. 

Wij bieden het pakket alleen aan inclusief alle extra’s om jou compleet te ontzorgen (denk aan figurant, visagist, locatiehuur en styling)  je word volledig ontzorgt en begeleid voor en tijdens je shoot.

Zakelijke portretten voor meer zichtbaarheid

Branding fotoshoot

Professionele foto’s die precies passen bij de uitstaling van je bedrijf! Zorg voor een geweldige eerste indruk. Creëer een setting die past bij je huisstijl en zie er geweldig uit. Door de fijne samenwerkingen met divers professionele MUAH’s sta jij stralend op de foto. Jij voelt je op je mooist en dat zie je echt terug op de foto’s!

branding fotoshoot
Fotocredits Nicole den Harder
Branding fotoshoot
Fotocredits Chan Stile Di Vita

Fotografen

Wij werken samen met verschillende fotografen. Elke fotograaf heeft weer zijn eigen kwaliteiten en stijl. Wil je graag een branding fotoshoot maar heb je nog geen fotograaf kunnen vinden? Dan helpen wij je graag matchen met jouw favoriet.

Figurant

Als je jouw bedrijf echt goed in beeld wilt brengen is het goed om te laten zien wat je nu echt doet. Wat kan een klant van je verwachten. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid in het werken met een figurant. Zo maken we de beeldbank zo realistisch mogelijk.

branding fotoshoot
Fotocredits NOESJmoments